Mittwoch, 4. März 2009

Erdoğan, Kadir Has Stadı'nı böyle açtı / Resimli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan raylı sistemle Kadir Has Stadı'nın açılışını yaptı.



Açılış kurdelesini kestikten sonra stadı gezen Başbakan Erdoğan, attığı iki penaltıdan birini gole çevirdi, diğerini kaleci kurtardı.

Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Gül de penaltı atışı yaptı.

Penaltı atışlarının ardından AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmet Cabat, Erdoğan'a üzerinde 'Tayyip Erdoğan' yazılı 38 numaralı forma hediye etti.

Başbakan Erdoğan, penaltı kullandığı topu imzalayarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürü Uğur Yurt'a hediye etti.

Başbakan Erdoğan, ayrıca hayırsever işadamı Ahmet İnci tarafından yaptırılacak olan 12 derslikli okulun protokolünü de imzaladı.

İstanbul Rami'de pastırma, sucuk satışı yapan İnci, basın mensuplarından doğru haberler yazmaları konusunda istekte bulundu.

Başbakan Erdoğan, kendisinin de bir dönem Rami'de çalıştığını hatırlatarak hayırsever işadamı İnci'yi o yıllardan tanıdığını söyledi.

Kadir Has Stadyum/Arena/Stadi Resimleri














(CİHAN)



KADIR HAS STADI HABERLERI ICIN TIKLAYIN..


KADIR HAS BILET FIYATLARI ICIN TIKLAYIN..


KADIR HAS ACILIS MACINI (KAYSERISPOR - FENERBAHCE) CANLI IZLEMEK ICIN TIKLAYIN..


KADIR HAS RESIMLERI ICIN TIKLAYIN..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen